Accountant Enschede

AATD is de accountant voor Enschede en omgeving. Ontdek ook wat wij voor uw accountancy werkzaamheden kunnen betekenen. AATD Administratie & Belasting Consulting levert een boekhoudkundige dienstverlening op maat. Op onze overzichtelijke website leest u er alles over. Wij staan altijd voor u klaar.

Een accountant is iemand die af en toe een kijkje komt nemen in de financiële keuken van uw onderneming. Een noodzakelijk kwaad wordt wel eens gedacht. Maar wist u dat u ook nog eens veel geld kunt besparen door het op de juiste manier toepassen van accountancydiensten? Wij leggen u graag uit hoe dat werkt. AATD, accountancy dienstverlening voor Enschede en omgeving.

Accountant Enschede

Wij richten ons bij onze accountant werkzaamheden (hoofdzakelijk) op de “kleine rechtspersonen” in Enschede en omgeving. Ondernemingen die niet verplicht zijn om hun jaarrekening door een accountantskantoor te laten samenstellen. Hiermee bespaart u de hoge kosten van een accountant. Ook zijn ze deels vrijgesteld van de verplichting hun jaarstukken openbaar te maken en kunnen zij volstaan met het deponeren van een beperkte balans met toelichting. Kleine rechtspersonen zijn ondernemingen die voldoen aan 2 van de 3 voorwaarden:

  • Waarde activa groter of gelijk aan EUR 4,4 miljoen
  • Netto-omzet groter of gelijk aan EUR 8,8 miljoen
  • Gemiddeld aantal werknemers kleiner dan 50

Als het gaat om uit te besteden accountant werkzaamheden voor Enschede en omgeving, dan wil AATD u graag zoveel mogelijk zorg uit handen nemen, door intensief mee te denken hoe wij onze boekhoudkundige dienstverlening zo goed mogelijk op uw bedrijfsactiviteiten kunnen afstemmen. Neem daarom nu contact met ons op en zet die eerste stap naar een vruchtbare samenwerking. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.
    Wat andere mensen zochten:

    accountant enschede, accountant hengelo, administratie enschede, administratie hengelo, administratiekantoor enschede, administratiekantoor hengelo, belastingaangifte enschede, belastingaangifte hengelo, boekhouding enschede, boekhouding hengelo